expertise en onderzoekvan technische schades

Direct een afspraak maken?

Technische expertise

Dagelijks worden er vele kilometers gereden. Niet zelden gaat er een auto kapot met een technisch mankement. Wanneer er onduidelijkheid is over de oorzaak van een technisch falen dan kan een technisch onderzoek noodzakelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een motorschade of een bijgeluid in de aandrijflijn.

Wij zijn sterk in het uitvoeren van dit soort technische onderzoeken. Onze specialisatie ligt bij motorvoertuigen in de breedste zin van het woord. Onze onderzoeken zijn integer, onafhankelijk, en geven een heldere conclusie. Wij kunnen inzicht verschaffen in de werkelijke oorzaak, en deze scheiden van een eventuele gevolgschade. Indien u dit wenst kunnen wij een reparatieadvies opstellen en het reparatietraject voor u begeleiden.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk verzekeringsmaatschappijen, particulieren en leasemaatschappijen. Wij reageren binnen 24 uur, plannen een bedrijfsbezoek en stellen zo snel als mogelijk een rapport voor u op. Onze rapporten zijn duidelijk en worden ondersteund met detailfoto’s.

Wij werken in een samenwerkingsverband genaamd Tech|X. Hierin bundelen 6 voertuigexperts hun kennis en kracht en zorgen zij samen voor een landelijke dekking.

In voorkomende gevallen kunnen wij namens u optreden als contra-expert. Wij toetsen het reeds opgestelde rapport en vergelijken dit met de zelf geconstateerde feiten.